Spørreundersøkelse til bokføringspliktige om nye krav til kassasystem

  • Skriv ut

Fra 1. januar 2019 må alle bokføringspliktige firma som driver med kontantsalg, ha tatt i bruk et kassasystem som er i overenstemmelse med ny lov og forskrift om krav til kassasystemer.

I forbindelse med innføring av det nye regelverket, gjennomfører Skatteetaten nå en spørreundersøkelse blant bokføringspliktige bedrifter i kontantsalgbransjene.

Hensikten med undersøkelsen er å gi dere som er bokføringspliktige best mulig informasjon og veiledning om det nye lovverket. I skjemaet spør vi blant annet om dine kunnskaper om den nye loven, og hva slags informasjon du trenger i forbindelse med lovendringene.

Vi håper du vil svare på undersøkelsen. Alle opplysninger i undersøkelsen blir behandlet konfidensielt og undersøkelsen er anonym. Vi følger personopplysningsloven og spør ikke etter sensitiv informasjon. Spørreundersøkelsen er frivillig å svare på, og tar 3-5 minutter å gjennomføre.

Vi lukker undersøkelsen 28. april 2017.

Vi bruker SurveyMonkey for å gjennomføre undersøkelsen, og du vil derfor komme til SurveyMonkey når du klikker på knappen.

Hvis du har spørsmål til undersøkelsen, kan du ta ringe oss på telefon 800 80 000.

Du kan også kontakt oss ved å sende en epost til kassasystemprosjektet@skatteetaten.no.

Mer informasjon om det nye regelverket finner du på www.skatteetaten.no/kassasystem.

Fant du det du lette etter?

Maks 255 tegn. Kun tall og bokstaver.