Vi søker erfarne IT-arkitekter til modernisering av IT-porteføljen

  • Skriv ut

Skatteetaten har et av landets største og ledende IT-miljø! I Skatteetatens- IT og servicepartner (SITS) er vi ca. 500 mennesker som jobber med utvikling av IT-løsninger som brukes av hele Norges befolkning. Du får jobbe med 60 høyt kvalifiserte medarbeidere i avdelingen som deler kunnskap og skaper suksessene sammen.

Vil du være med å lede an i utviklingen av Skatteetatens fremtidige digitale løsninger som vil benyttes av hele det norske folk og næringsliv?

Segment- og løsningsarkitekter

Vi søker deg som vil være sentral i arbeidet med å definere IT-arkitekturen og porteføljen for et forretningsområde innen skatt- og avgiftsdomenet. Du vil få være ledende segmentarkitekt for en gitt del av porteføljen og ha ansvar for tilhørende målbilder, veikart, analyser/utredninger og realisering av moderniseringen.

Informasjonsarkitekt

Skatteetaten forvalter et omfattende regelverk og behandler store informasjonsmengder på vegne av fellesskapet. Gjennom prosjekt Generisk Metamodell Skatt (GMS) har Skatteetaten etablert en informasjonarkitektur og et rammeverk for informasjonsmodellering som alle moderniseringsprosjekter i Skatteetaten skal følge. Du vil bli en sentral ressurs i dette arbeidet

For mer informasjon om karriere i Skatteetaten, se www.skatteetaten.no/jobb

Twitter: @skattenmin
facebook.com/skattenmin
linkedin.com/company/skatteetaten

Vi huser et av Norges største IT-miljø!

Følg oss på LinkedIn

Se hvem i ditt LinkedIn-nettverk som jobber i Skatteetaten, og følg med på nyheter og ledige stillinger fra oss.

Fant du det du lette etter?

Maks 255 tegn. Kun tall og bokstaver.