Vil du være med å skape din digitale fremtid?

  • Skriv ut

I Skatteetaten er vi 650 ansatte som jobber med utvikling av IT- løsninger som brukes av hele Norges befolkning. Vi huser et av Norges største IT- miljøer, og søker nå deg som vil være med å løse noen av de mest utfordrende IT- oppgavene i offentlig sektor.

I løpet av de neste årene skal vi modernisere IT- løsninger og utstyr for 2 milliarder kroner. Vi skal tilby nye og tidsriktige nettjenester, som sikrer at vi er i front i måten det offentlige kommuniserer med brukerne på.

Skatteetaten har valgt Java som strategisk plattform for de neste 10-15 årene. Alt vi utvikler ved skreddersøm av IT- løsninger skal derfor skje på Java. Vårt store IT- miljø har også et stort spenn i oppgaver. Vi jobber med alt fra systemutvikling og prosjektledelse, til infrastruktur og sikkerhet.

Vi har ledige stillinger innen Java-utvikling:

Vi søker junior Java utvikler

Vi søker junior Java-utviklere som er nyutdannet eller allerede har noe jobberfaring. Du vil jobbe i et av flere team i et stort IT-miljø med høyt kompetente kolleger og eksterne konsulenter. Skatteetatens moderne javaplattform, Aurora, benyttes til utviklingen, og arbeidsformen vil være basert på smidig utvikling, iht. etatens metodeverk.

Vi søker senior Java-utvikler

Du vil jobbe i et av flere team i vårt store IT-miljø med høyt kompetente kolleger og eksterne konsulenter. Sammen vil dere utvikle og videreutvikle sentrale komponenter og løsninger i Java. Du vil delta i utviklingsprosjekter som erfaren applikasjonsutvikler og gi veiledning i bruk av komponenter og løsninger til andre utviklingsteam.

Les mer om karriere i Skatteetaten her.

Twitter: @skattenmin
facebook.com/skattenmin
linkedin.com/company/skatteetaten

Vi huser et av Norges største IT-miljø!

Følg oss på LinkedIn

Se hvem i ditt LinkedIn-nettverk som jobber i Skatteetaten, og følg med på nyheter og ledige stillinger fra oss.

Fant du det du lette etter?

Maks 255 tegn. Kun tall og bokstaver.