Vil du jobbe med anskaffelser i et av Norges beste anskaffelsesmiljøer?

  • Skriv ut

Skatteetaten har som mål å være ledende på anskaffelser i offentlig sektor. Etatens anskaffelser dekker et vidt område og omfatter blant annet leie av lokaler med tilhørende tjenester, administrative varer og tjenester, IKT-anskaffelser og konsulenttjenester. Totalt anskaffer Skatteetaten årlig varer og tjenester for ca. 1,8 mrd. kroner. 

Anskaffelsesstaben har ansvaret for alle anskaffelser i Skatteetaten. Vi har et meget godt fagmiljø med 17 høyt kvalifiserte medarbeidere. 

Vi søker nå etter flere dyktige kollegaer som vil være med å styrke Skatteetatens fremtidige fagmiljø innen Anskaffelser.

 

For mer informasjon om stillingene se her: 

Underdirektør - kategoriene IKT og Personell

Underdirektør Eiendom og Administrasjon 

Vi søker forretningsorienterte og dyktige ledere til nyopprettet stilling som gruppeleder for kategoriene IKT og Personell og Eiendom og Administrasjon. Du vil få resultatansvar for kategorien og personalansvar for medarbeiderne i gruppen. Dette er stillinger det er relevant å ha erfaring fra både offentlig og privat virksomhet.

 

Juridiske seniorrådgivere - IKT anskaffelser

Seniorrådgivere - IKT anskaffelser

Skatteetaten har et stort IKT-miljø, med fokus på utvikling av nye og fremtidsrettede løsninger. Vi har en stor og spennende avtaleportefølje på IKT-området som omfatter blant annet utstyrsavtaler, lisensavtaler, drifts- og tjenesteavtaler samt større utviklingsprosjekter. Vi er på jakt etter deg som har erfaring og kompetanse fra gjennomføring av offentlige IKT-anskaffelser.

 

Rådgiver/seniorrådgiver anskaffelser

Vi har behov for å styrke vår kapasitet innenfor anskaffelser av administrative varer og tjenester, og søker deg som har erfaring og kompetanse fra gjennomføring av offentlige anskaffelser. Vi søker deg med høyere utdanning innen jus eller økonomi og som har erfaring fra anskaffelser, fortrinnsvis fra offentlig sektor.

 

Seniorrådgivere anskaffelser - eiendom/leiekontrakter

Vi er på jakt etter en forhandlingsvant kollega som har erfaring og kompetanse innen inngåelse og oppfølging av leiekontrakter. Aktuelle arbeidsoppgaver vil blant annet være planlegge og gjennomføre anskaffelser av kontorlokaler, og forhandlinger og leverandøroppfølging.

 

Jurister anskaffelser

Vår juridiske kapasitet skal styrkes  og vi søker etter to dyktige jurister med erfaring fra anskaffelser.  I Anskaffelsesstaben er det fra før av seks jurister. Den vi søker må ha meget god kunnskap om lov og forskrift om offentlige anskaffelser. 

 

For mer informasjon om karriere i Skatteetaten, se www.skatteetaten.no/jobb

Twitter: @skattenmin
facebook.com/skattenmin
linkedin.com/company/skatteetaten

Se hvilke spennende arbeidsoppgaver Skatteetaten kan tilby deg

Følg oss på LinkedIn

Se hvem i ditt LinkedIn-nettverk som jobber i Skatteetaten, og følg med på nyheter og ledige stillinger fra oss.

Fant du det du lette etter?

Maks 255 tegn. Kun tall og bokstaver.