Melding om flytting innenlands

Skjema -

  • Skriv ut

Skal du flytte innen Norge, må du sende oss flyttemelding innen 8 dager etter at du har flyttet.

Hvis familien flytter samlet, kan du melde flytting for ektefelle, samboer, partner og barn under 18 år i samme melding.

Dersom du skal flytte ut fra det som er felles hjem med barn, må du opplyse hvor ofte du besøker barnet på adressen du flytter fra, og du må dokumentere varig bosetting på den nye adressen. Dette gjør du ved å sende kopi av skjøte, kjøps- eller leiekontrakt for den nye boligen sammen med flyttemeldingen din. I et slikt tilfelle må du benytte flyttemelding på papir, som du finner nederst på denne siden.

Behandlingstid

Behandlingstiden er normalt 1 uke. Du får et brev fra oss når vi har registrert den nye adressen din. Husk å merke postkassen din med navn og du må selv melde adresseendring til Posten.

Ved å sjekke "Din kontaktinformasjon" i Altinn, kan du se hvilken folkeregistrerte adresse som for tiden er gjeldende for deg. Har du en postadresse registrert (som ikke er den samme som bostedsadressen), er det derimot den som vises.

Flyttemelding på papir

Du kan også sende oss flyttemeldingen på papir, men da må du huske å legge ved kopi av gyldig legitimasjon. Gyldig legitimasjon er id-kort som inneholder fødselsdato, navn, signatur og bilde. Du bør imidlertid ikke sende oss kopi av bankkortet ditt, fordi det inneholder sensitiv informasjon.

Send skjemaet til hvilket som helst skattekontor.

Last ned, skriv ut og send til oss i posten

Fant du det du lette etter?

Maks 255 tegn. Kun tall og bokstaver.