Om kalkulatoren

Publisert: 14.03.2014

  • Skriv ut

Denne kalkulatoren gir veiledning og informasjon om hva du kan ha krav på i fradrag for reiser mellom pendlerbolig og hjemmeadresse og mellom pendlerbolig og arbeidsplass. Den viser satser for fjoråret, til bruk i årets skattemelding.

Du må oppgi hjemmeadressen, adressen til pendlerboligen og arbeidsplassen. Beregningen baserer seg på opplysningene du har oppgitt. Fordi ikke alle dine skattemessige forhold er vurdert, er resultatet ikke et bindende svar fra oss, men en indikasjon på reisefradragets betydning for skatten din. Informasjonen du oppgir blir ikke lagret.

Den endelige vurderingen av hva du kan få i fradrag for reiser, gjøres i behandlingen av skattemeldingen din. Og svaret på om vi har godkjent reisefradraget får du i skatteoppgjøret.

Om du mener du har krav på fradrag for reiser, må du  opplyse om det i skattemeldingen din. Endring av skattemeldingen kan gjøres elektronisk eller på papir.

Mangler din adresse?

Kalkulatoren bruker kart fra Google. Skatteetaten kontrollerer ikke kartdataene. Om din adresse ikke ligger i kartet, kan du selv legge den inn i Google Maps. Etter registrering vil kalkulatoren fungere for din adresse.  

Du kan lese mer om bruk av informasjonskapsler og analyseverktøy for webstatistikk her.

Trenger du hjelp?

Slik bruker du kalkulatoren.

Kan kalkulatoren bli bedre?

Du kan hjelpe oss med å gjøre kalkulatoren bedre ved å sende oss en melding. Vi kan ikke svare på spørsmål om skatt, så trenger du hjelp og personlig veiledning om skatt, folkeregister eller annet, må du kontakte oss i andre kanaler.

Din tilbakemelding på kalkulatoren:

Ditt navn:
Ditt innspill på kalkulatoren:
Din e-postadresse:

Fant du det du lette etter?

Maks 255 tegn. Kun tall og bokstaver.