Koronavirus – viktig informasjon fra Skatteetaten

Viktig informasjon

Delar av dette innhaldet er ikkje tilgjengeleg på nynorsk enno. Innhaldet reviderast no og blir omsett så snart som mogleg. Innhald under Rettskilder blir ikkje omsett.

Nyhet

Ny kommunikasjonsdirektør i Skatteetaten

  • Publisert:
  • Oppdatert: 20.12.2018

Viktig informasjon

Denne nyheten er mer enn 1 år gammel. Vær oppmerksom på at det kan ha skjedd endringer etter at den ble publisert.

Astrid Bugge Mjærum blir ny kommunikasjonsdirektør i Skatteetaten. Hun skal lede etatens kommunikasjon med alle landets innbyggere, næringsliv og rundt 6 500 ansatte.

Astrid Bugge Mjærum kommer fra stillingen som viseadministrerende direktør i Sykehuset Innlandet HF. De siste årene har hun hatt ulike lederroller i offentlig forvaltning, blant annet i Lånekassen og som kommunikasjonsdirektør i Skatteetaten i perioden 2011-2013. Bugge Mjærum er medlem av etisk råd i Kommunikasjonsforeningen, hvor hun tidligere også har vært styreleder.

- Jeg er veldig glad for å ha fått muligheten til å komme tilbake til Skatteetaten og ta del i den utviklingen etaten står ovenfor. Skatteetaten er en fremoverlent organisasjon som stadig utvikler seg i tråd med samfunnets ønsker og krav og kommunikasjonen skal bidra til å sikre fundamentet for velferdsstaten. Dette er en jobb som jeg vet er spennende og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven, sier Astrid Bugge Mjærum.

- Jeg er veldig fornøyd med å få Astrid med på laget. Med henne får vi en engasjert kommunikasjonsdirektør som har solid erfaring med strategisk kommunikasjonsarbeid og som kan bidra til å videreutvikle etatens kommunikasjon i årene fremover, sier skattedirektør Hans Christian Holte.

Bugge Mjærum inngår i etatens toppledergruppe. Hun tiltrer stillingen i løpet av mars.

Skatteetaten går fra regional til landsdekkende organisering fra 1. januar 2019.

 

Astrid-Bugge-Mjaerum.jpg

NY KOMMUNIKASJONSDIREKTØR I SKATTEETATEN: Astrid Bugge Mjærum skal lede Skatteetatens kommunikasjon i årene fremover. (Foto: Sykehuset Innlandet)