Koronavirus – viktig informasjon fra Skatteetaten

Nyhet

Fikk skattetips av finansministeren

  • Publisert:
  • Oppdatert: 02.11.2017

Viktig informasjon

Denne nyheten er mer enn 1 år gammel. Vær oppmerksom på at det kan ha skjedd endringer etter at den ble publisert.

Det er ikke alle som får hjelp av selveste finansminister Sigbjørn Johnsen, men på Oslo S og andre steder i landet står dyktige veiledere klare til å hjelpe deg med selvangivelsen.

Finansminister Sigbjørn Johnsen besøkte Skatteetatens veiledningsstand på Oslo S.

Finansminister Sigbjørn Johnsen og skattedirektør Svein Kristensen besøkte torsdag Skatteetatens stand på Oslo S. Der var de med på å veilede folk som trengte hjelp med selvangivelsen.

Det nærmer seg 30. april og leveringsfrist for deg som har endringer i selvangivelsen. Trenger du hjelp, finner du oss ute på stand flere steder i landet. Dessuten stiller våre veiledere til nettmøte i flere aviser.

På Oslo S kan du møte oss disse dagene. Du får lett øye på oss! Våre veiledere har nemlig kledd seg i klær fra 1913 for å markere at selvangivelsen er 100 år.

Sjekk opplysningene

Du må passe på at den forhåndsutfylte selvangivelsen er riktig og fullstendig med hensyn til inntekter, fradrag, formue og gjeld.

Analyser gjort av Skatteetaten tyder på at mange ikke er flinke nok til å få med seg alle fradragene de har krav på. Noen fradrag er forhåndsutfylte i selvangivelsen, mens andre må du føre opp selv, som for eksempel fradrag for reiser mellom hjem og jobb.

Bruk vår fradragsveileder for å finne ut hvilke av de vanligste fradragene du har krav på.

Har du ingen endringer, trenger du ikke levere selvangivelsen.

Skatteetaten.no og Facebook

Du finner mer informasjon og veiledning på skatteetaten.no/selvangivelsen.

Du kan selvfølgelig også nå oss i andre kanaler, som på facebook.com/skattenmin og på telefon.