Tenor testdata

Tenor testdatasøk er et arbeidsverktøy for alle som driver systemutvikling og som trenger testdata. Løsningen gir deg enkel tilgang til testdata fra Test-Norge, med testdata fra fler ulike kilder.  

Formålet med søkeløsningen er at du skal kunne finne syntetiske testdata på tvers av testmiljøer i Norge.

Logg inn via ID-porten:

Tenor testdatasøk

Dette kan du gjøre

Tenor testdatasøk er en nettløsning hvor du kan søke i syntetiske testdata. Det er også mulig å bruke en API-løsning slik at du for eksempel kan hente testdata direkte fra automatiserte tester.

Du kan: 

  • Gjøre søk etter syntetiske testdata i nettløsningen.
  • Lagre søk for senere bruk.
  • Eksportere søkeresultater.
  • Utføre avanserte søk for detaljerte søkebehov i nettløsningen.
  • Benytte maskin-til maskin-søk via API.
  • Tilby egne syntetiske testdata inn i Tenor testdatasøk.

Dokumentasjon i GitHub

Du kan lese mer om løsningen på vår GitHub-side om Tenor testdatasøk.

Tenor er et samarbeid mellom flere etater

Samarbeidspartnere:

Brønnøysundregistrene, Digitaliseringsdirektoratet, Norsk Helsenett, Kartverket, Lånekassen, Skatteetaten, Statens pensjonskasse, Statistisk sentralbyrå, Statens Vegvesen, Tolletaten, NAV og 
Utlendingsdirektoratet.

Skatteetaten har driftsansvar og forvaltningsansvar for søkeløsningen. 

Feil og forbedringer

Opplever du feil i løsningen eller har forbedringsforslag kan du sende en e-post til [email protected]. Beskriv feilen du opplever og legg gjerne ved et skjermbilde. Innspill blir håndtert og prioritert i henhold til hva prosjektet har kapasitet til.

Se film: Slik fungerer det

Personvern

Tenor testdatasøk forvaltes av Skatteetaten og det er Skatteetaten som er behandlingsansvarlig for løsningen. For å benytte løsningen, må du logge inn via ID-porten. Når du logger inn via ID-porten benytter vi opplysninger tilgjengelig i innloggingen for å kunne vise fødselsdatoen din sammen med symbolet som viser at du er innlogget. I tillegg logger vi IP-adressen din og bruker informasjonskapsler for å håndtere sesjonen din. Når du logger ut, slettes sesjonsdataene og informasjonskapslene. Loggene som inneholder IP-adressen din, slettes etter 3 år. Ved å logge inn i løsningen samtykker du til at disse opplysningene behandles.

Hvis du vil lagre et søk slik at du kan utføre det igjen siden, knytter vi fødselsnummeret ditt til søket du vil lagre og lagrer dette i søkeløsningen. Du kan når som helst selv slette opplysningene.