Koronavirus – viktig informasjon fra Skatteetaten

Nyhet

Ny kommunikasjonsdirektør i Skatteetaten

  • Publisert:
  • Oppdatert: 20.12.2018
Viktig informasjon

Denne nyheten er mer enn 1 år gammel. Vær oppmerksom på at det kan ha skjedd endringer etter at den ble publisert.

Astrid Bugge Mjærum blir ny kommunikasjonsdirektør i Skatteetaten. Hun skal lede etatens kommunikasjon med alle landets innbyggere, næringsliv og rundt 6 500 ansatte.

Astrid Bugge Mjærum kommer fra stillingen som viseadministrerende direktør i Sykehuset Innlandet HF. De siste årene har hun hatt ulike lederroller i offentlig forvaltning, blant annet i Lånekassen og som kommunikasjonsdirektør i Skatteetaten i perioden 2011-2013. Bugge Mjærum er medlem av etisk råd i Kommunikasjonsforeningen, hvor hun tidligere også har vært styreleder.

- Jeg er veldig glad for å ha fått muligheten til å komme tilbake til Skatteetaten og ta del i den utviklingen etaten står ovenfor. Skatteetaten er en fremoverlent organisasjon som stadig utvikler seg i tråd med samfunnets ønsker og krav og kommunikasjonen skal bidra til å sikre fundamentet for velferdsstaten. Dette er en jobb som jeg vet er spennende og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven, sier Astrid Bugge Mjærum.

- Jeg er veldig fornøyd med å få Astrid med på laget. Med henne får vi en engasjert kommunikasjonsdirektør som har solid erfaring med strategisk kommunikasjonsarbeid og som kan bidra til å videreutvikle etatens kommunikasjon i årene fremover, sier skattedirektør Hans Christian Holte.

Bugge Mjærum inngår i etatens toppledergruppe. Hun tiltrer stillingen i løpet av mars.

Skatteetaten går fra regional til landsdekkende organisering fra 1. januar 2019.

 

Astrid-Bugge-Mjaerum.jpg

NY KOMMUNIKASJONSDIREKTØR I SKATTEETATEN: Astrid Bugge Mjærum skal lede Skatteetatens kommunikasjon i årene fremover. (Foto: Sykehuset Innlandet)